Léto sice končí, ale většina z nás měla možnost během slunných dnů načerpat novou sílu a energii a třeba i nové nápady. A ty se musí kout, dokud jsou žhavé. A pokud vám chybí ta správná inspirace, pak pro vás máme několik zajímavých tipů, tentokrát od vytvoření ochranné známky, přes automatizaci až po koučink zaměstnanců.

Pokud tvoříte vlastní brand nebo dokonce už vybudovanou značku máte a nemáte vytvořenou ochrannou známku, pak je ten nejvyšší čas ji založit. Proč? Vyhnete se tomu, že někdo bude chtít kopírovat vaše nápady nebo dokonce vytvoří zkomoleninu vašeho produktu. Nebudete se muset stresovat a ve výsledku ušetříte svoje nervy, čas, ale i peníze. Pokud nevíte, jak na ochrannou známku a kdy je ten nejvyšší čas, pak je to Michal Štipl, který vám v tomto poradí a pomůže. Protože ideální čas pro podání ochranné známky je právě teď!

Rádi přinášíme inspiraci z IT oblasti a jednou z nich je i technologie RPA. Skoro to vybízí ke chronologickému postupu: představte si, že máte založenou ochrannou známku, vaše firma nějakou dobu již funguje, ale potřebujete získat více času na jiné činnosti a běžné věci na denní bázi zautomatizovat. Otočte pomyslným kolečkem z „manual“ na „RPA“. RPA je zkratka pro robotickou procesní automatizaci. Není to žádné sci-fi a na vaše místo v práci se neposadí robot, naopak na určitých úkonech bude pracovat virtuálně a vy získáte prostor na jiné činnosti. Pokud vás zajímá, kdo RPA již využívá a co to všechno obnáší, přečtěte si článek od Tomáše Buchty.

Koučování je efektivní nástroj pro rozvoj manažerů a zaměstnanců. Díky koučinku má firma možnost odhalit jejich nadání, schopnosti a silné stránky. Věnovat se lze jen řídícím pracovníkům, ale také běžným firemním zaměstnancům. I oni se potřebují rozvíjet a objevovat svůj talent a potenciál, případně se namotivovat. Pavel Klein je jedním z osobních koučů a co díky koučinku můžete pro svou firmu získat, se dozvíte v jeho článku. Součástí článku je i zajímavý videorozhovor na téma nabírání společníků do firmy.

 

Zajímává vás další inspirace, která může posouvat vaše podnikání kupředu?

Přečtěte si i ostatní inspirativní články na webu Anabix CRM.

Máte také informace a zkušenosti, které mohou ostatním pomoci?

Napište mi na stepan.musil@anabix.cz, i váš článek se může objevit v sekci Inspirace.

Štěpán Musil

Mgr. Štěpán Musil

09/2021

Komentáře

Vyzkoušejte CRM systém Anabix