Jarní období uteklo jako voda, léto citelně klepe na dveře a přináší s sebou nejen vlnu dovolených, letních nocí a nových zážitků, ale i tradiční sezónní dávku inspirace od Anabix. Čím se můžete inspirovat nyní? Ať jste na dovolené, v práci nebo u vody, projděte s námi základní školou investování, co znamená bezbariérový web a v neposlední řadě zjistěte, jaký je zásadní faktor při výběru nového kolegy.

Projděte základní školou investování. Nakombinujte užitečné informace spolu se vzdělávacími videi a zjistěte, jak vnímat současný trh s akciemi, zda investici v době poklesu trhu vybrat či nesměrovat peníze jiným směrem. Jak se pohodlně a s jistotou v této oblasti pohybovat, aniž byste udělali krok vedle či unáhlené rozhodnutí. Nebojte se investovat a pokud je vaše portfolio oproti začátku minulého roku stále v poklesu? Díky základní škole investování pochopíte, proč to nevadí.

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak nevidomí uživatelé prochází obsah webových stránek? Je to podobné jako s bezbariérovými budovami. Také je musí navrhnout architekti či projektanti tak, aby byly dostatečně bezbariérově přístupné. Stejné to je v případě webových stránek, jen se o ně nestarají architekti, ale IT specialisté. Jak zlepšit přístupnost webu, aby byl přístupný nejen pro nevidomé uživatele, ale i slabozraké či seniory? Nejen užitečné tipy zjistíte v inspirativním článku, Jak přístupnost webu pomáhá nevidomým.

Jak poznáte produktivního kolegu, který do vašeho týmu opravdu zapadne? Představte si, že hledáte do týmu nového kolegu. Konečně se objeví vhodný kandidát, projde výběrovým řízením a jeví se jako skvělá volba. Ale zdání klame a dříve či později je nutné výběrové kolečko rozjet nanovo. Jak těmto situacím předcházet a rozklíčovat správnou osobu už na pohovoru? Inspirujte se a odhalte zásadní parametr úspěchu.

Naše sekce Inspirace přináší tipy, zajímavosti z různých oblastí podnikání. Přečtěte si i ostatní inspirativní články na webu Anabix CRM.

Máte také informace a zkušenosti, které mohou ostatním pomoci? Napište mi na stepan.musil@anabix.cz, i váš článek se může objevit v sekci Inspirace.

Štěpán Musil

Mgr. Štěpán Musil

06/2023

Komentáře

Vyzkoušejte CRM systém Anabix