Tomáš Nutil, autor projektu Osvícená práce, začínal jako většina klientů v Excelu a zároveň na různých portálech. Ale nástroj na sledování zakázek nevlastnil vůbec. To posléze přehodnotil a na doporučení zvolil Anabix CRM. Jak Tomášovi Anabix pomáhá a proč mu nejvíce vyhovuje funkce triggerů? Dozvíte se v novém rozhovoru.

Prosím představte stručně čtenářům, jakou činností se zabýváte. V jakém oboru pracujete?

Pomáhám lidem objevit jejich nejhlubší poslání. Aby se mohli věnovat tomu za čím si stojí, v čem si věří a co je naplňuje.

Mou další činností, která se pojí s mou dnes již dvacetiletou zkušeností v oboru financí je podpora smysluplného investování.

Popište prosím vaši situaci před zavedením Anabix CRM. Jak jste řešili evidenci kontaktů, sledovali zakázky?

Než jsem měl Anabix, tak jsem klienty evidoval částečně v excelu a částečně na různých portálech. Nástroj na sledování zakázek jsem neměl vůbec.

Jaké byly vaše důvody pro výběr nového CRM řešení a proč jste si vybrali právě Anabix CRM?

Potřeboval jsem mít v datech přehled. Chtěl jsem mít vše přehledně na jednom místě. Vybral jsem si Anabix, protože mi ho doporučila kamarádka, která s ním byla spokojená. Důvěřoval jsem ji, protože vím, že se v těchto věcech vyzná.

Jak a v čem se změnila vaše práce díky používání Anabix CRM?

Mám přehledně rozděleny klienty v různých seznamech. Mám přehled v komunikaci, která s klienty proběhla. Když se nový klient rozhodne se mnou spolupracovat, stačí mi pár kliknutí, aby má asistentka věděla, k jakému mentoringovému programu mu má zaslat uvítání, jakou částku má fakturovat a jaké materiály mu má odeslat.

Jaké funkce Anabix CRM nejvíce oceňujete a jaké nejvíce využíváte?

Využívám seznamy, poznámky k uskutečnění rozhovoru s klienty, úkoly a sledování rozjednaných obchodů. Velmi oceňuji funkci tzv. „triggerů“, která umožňuje propojení několika různých funkcí Anabixu. To výrazně zjednodušuje zadávání úkolů mé asistentce.

Jakou vaši službu, produkt, projekt, tip chcete představit čtenářům? Popište nám jej prosím.

Na základě vlastní zkušenosti s žitím svého talentu a poslání jsem vytvořil koncept, kterému říkám Osvícená práce. Umožňuje mým klientům dát jejich práci hluboký smysl.  A také se věnovat tomu, v čem si opravdu věří, co je uzdravuje a přináší do jejich života rovnováhu. Tomu, koho Osvícená práce zajímá, dávám příležitost se mnou zažít 30minutovou konzultaci zdarma. Během tohoto důvěrného rozhovoru mluvím s klientem o jeho současných největších potřebách a ukazuji mu, jak je možné je vyřešit právě za pomoci Osvícené práce.

Podívat se můžete na můj web - www.tomasnutil.cz a napsal jsem také článek do sekce Inspirace s názvem Jak vydělávat peníze tím co vás uzdravuje a přináší do vašeho života rovnováhu.

Telefon: 776 048 928

Děkujeme za rozhovor.

Štěpán Musil

Mgr. Štěpán Musil

St, 16/06/2021 - 12:30

Komentáře

Vyzkoušejte CRM systém Anabix