Tak to tu ještě nebylo. Nový formát videí, díky kterému můžete zjistit, zda je pro vaše podnikání CRM systém to pravé ořechové. A nejen to. Čeká vás také spousta podnikatelských tipů a triků. Pohodlně se usaďte a zmáčkněte play. Začínáme.

CRM systém. Co to vůbec je? Představte si pomocníka, svou pravou ruku, kterého máte vždy při sobě a pomůže vám se vším, co k péči o nové i stávající zákazníky potřebujete.

Ať už jste podnikající prvňáček nebo se svému businessu věnujete delší dobu, vždy jsou vám pod nohy kladeny nové a nové výzvy. Není snadné se v nich elegantně pohybovat bez ztráty kytičky. S tím vám může pomoci CRM systém.

Každé velké rozhodnutí nebo zásadní krok je o správném načasování. Kdy je tedy ten správný čas na CRM systém? Nemusíte být velký korporát nebo mít pod sebou desítky zaměstnanců.

Databáze není jen seznam lidí se jménem a kontaktními údaji. Je to kniha plná příběhů! Od počátku prvního zkontaktování s klientem, přes průběh zakázky se všemi detaily a akčními kroky až po úspěšnou akvizici. A to všechno na jednom místě.

Nepotřebujete smetáček a lopatku, abyste si udrželi pořádek v důležitých termínech. Stačí mít CRM systém, který vše pohlídá.

Co si takhle vytvořit skupiny klientů? Není tím myšleno hudební skupiny, i když kreativitě se meze nekladou. Zkuste si seskupit klienty, které něco vzájemně spojuje. Jak na to a proč by se vám to mohlo hodit? Video napoví.

Říkáte si, proč využívat CRM systém každý den? Například se vám nestane, že přijdete na schůzku s klientem pozdě, nezapomenete na důležitý úkol nebo připomínku a mnoho dalšího. A jaká je přidaná hodnota? Zodpovědnost a spolehlivost.

Není nutné si dělat speciální poznámky o tom, na co ještě nezapomenout. Ani nemusíte držet důležitá data v paměti. Máte přece CRM systém.

První série videí se inspirovala psaným deníkem CRM, který zveřejňujeme na LinkedIn. Pokud vás zajímá mnohem více tipů a informací, najdete je v našem Zpravodaji.

V současné době je natočená již druhá série videí, která se věnuje tématu výběru CRM systému a jeho implementaci a postupně se objevuje na níže uvedených platformách.

Aby vám nic neuniklo, tak sledujte, odebírejte, likujte a také sdílejte:

Štěpán Musil

Mgr. Štěpán Musil

05/2024

Komentáře

Vyzkoušejte CRM systém Anabix