Rovnováha a důležitost vnitřní pohody. Využití změn a čerpání z nich. Digitální svět a jeho praktičnost. Všechno toto je hudbou současné doby a my musíme využít všech nástrojů, abychom ji co nejjasněji nechali znít. A tři nástroje, tři příležitosti najdete v novém článku ze sekce Inspirace.

Využijte změny, kterou přinesl rok 2020. Nacházíme se v digitální době, díky které se nám otevřely nové příležitosti. Jednou z příležitostí jsou virtuální prohlídky. Ptáte se jak na to? V současnosti nikdo nemáme možnost se setkávat osobně, natož navštívit muzeum, galerii, koncert aj. Pokud jste kreativní a rádi tvoříte nové věci nebo máte jen dobré nápady a nevíte, jak je zrealizovat, pak je Lana VR něco pro vás. Virtuální prohlídky poslouží nejen kulturní sféře, ale i turistickému průmyslu, vzdělávacím institucím nebo dokonce realitním kancelářím.

Digitalizace dat je na vzestupu. Kapitalizér je online portfolio nebo šanon, který se vejde do počítače. Je velmi praktický, a to nejen tím, že jej nemusíte kopírovat nebo z něj otírat prach. Prostě a jednoduše jej můžete mít kdekoliv po ruce. Kapitalizér obsahuje přehledně vyobrazené důležité informace, například skeny smluv. Tvůrcem Kapitalizéru je Dalibor Kovář. A bonus navíc – lze jej v případě zájmu napojit i na Anabix CRM.

Proč se stresovat, být energicky vyčerpaní a vyhořelí, když můžete pracovat tak, abyste se cítili naplnění, sebejistí a úspěšní? Není to žádná Říše divů, ale něco, čeho můžete hravě dosáhnout. Odborníkem na projekt Osvícená práce je Tomáš Nutil, průvodce osobní transformací. Zastavte se, ohlédněte se a zeptejte se sami sebe Jak vydělávat peníze tím co vás uzdravuje a přináší do vašeho života rovnováhu?

Zajímává vás další inspirace, která může posouvat vaše podnikání kupředu? Přečtěte si i ostatní články v sekci Inspirace.

Máte také informace a zkušenosti, které mohou ostatním pomoci? Napište mi na stepan.musil@anabix.cz, i Váš článek se může objevit v sekci Inspirace.

Štěpán Musil

Mgr. Štěpán Musil

Po, 22/02/2021 - 16:30

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Vyzkoušejte CRM systém Anabix