Inspirace Jaro 2021

Někdy je příjemné se oprostit od všedních dnů a ponořit se na chvíli myšlenkami do jiných činností. Nebo zkusit něco nového. Nebo se jen inspirovat. S nadcházejícím jarem to po nové inspiraci přímo volá. Nalaďte se na novou vlnu ze sekce Inspirace.

Odpoutejte se od negativních myšlenek, žijte přítomným okamžikem. Myslete na své zdraví, dodržujte určité rituály a především: myslete pozitivně. Zní to jako samozřejmost? Ale pro některé z nás to v současné době samozřejmé být nemusí. Nastavením vlastního krizového managementu vás provede Martina Čizmadiová, která se v oblasti koučinku či kariérního poradenství pohybuje více jak 15 let. Pracuje jak s jednotlivci, tak s firmami a svým klientům pomáhá objevit talenty a zlepšit šanci na trhu práce nebo dokonce vysněnou práci získat. Nepracujme do nekonečného úmoru a naučme si užívat si každý den, a to i v případě karantény. Více v článku - Nútená karanténa nemusí být vobec zlá, naopak, ako si ju možeme naplno užiť

Spousta z nás spoří, odkládá si peníze stranou, šetří například na nemovitost, nové auto nebo se naopak pokouší investovat. Ale proč dávat peníze státu, když je můžete dát svým zaměstnancům? Prostá otázka s prostým řešením, kterým vás provede Jiří Smyčka. Věnuje se totiž investičním strategiím a finančnímu poradenství a je odborníkem na svém místě. Ukáže vám, jak investovat skrze firmu a kolik benefitů to přináší nejen vám, ale i vašim zaměstnancům.

Média hýbou světem. Ať chceme či nechceme, vždy to tak bylo a bude. A co když máte možnost se do mediálního světa ponořit a sledovat jej díky aplikaci monitoringu médií? Společnost Toxin vlastní unikátní aplikaci Maximus, díky které si nastavíte volitelná klíčová slova pro vyhledávání (například informací o vaší značce, o vaší osobě, o firmách, jménech lidí apod.) a rázem získáte potřebné informace, které kdy byly zveřejněné či diskutované ve významných denících, časopisech, v televizních či rozhlasových vysíláních. Maximus monitoruje tisíce zdrojů a díky tomu můžete být o krok napřed a sledovat dění na trhu a jak si stojí konkurence nebo jak se o vás a o vaší firmě/značce píše. Internetový svět je nekonečný oceán plný dat a pokud znáte směr a víte, kam se chcete ubírat, bude se v něm snadněji plavat.

 

Zajímává vás další inspirace, která může posouvat vaše podnikání kupředu?

Přečtěte si i ostatní články v sekci Inspirace.

Máte také informace a zkušenosti, které mohou ostatním pomoci?

Napište mi na stepan.musil@anabix.cz, i váš článek se může objevit v sekci Inspirace.

Štěpán Musil

Mgr. Štěpán Musil

St, 28/04/2021 - 15:30

Komentáře

Vyzkoušejte CRM systém Anabix