CRM je nedílnou součástí úspěšné firmy. Alespoň tak to tvrdí Robin Musil, zastupující společnost FABA, která pomáhá firmám zajistit nové finanční prostředky a postupně tak i růst. I oni se rozhodli růst a z nevzhledné kombinace papírové evidence a tabulek, se posunuli k CRM systému, jež jim umožňuje pracovat jednoduše, efektivně, přehledně a s informacemi, které přesně potřebují.

Prosím představte stručně čtenářům, jakou činností se zabýváte. V jakém oboru pracujete?

Pomáháme firmám zajistit nové finanční prostředky, díky kterým můžou růst. Jsme technologická společnost, která se zabývá digitálními aktivy a vším, co je spojeno s digitalizací společností. Využíváme k tomu unikátní technologii Blockchain, o které jste mohli slyšet například ve spojitosti s Bitcoinem.

Popište prosím vaši situaci před zavedením Anabix CRM. Jak jste řešili evidenci kontaktů, sledovali zakázky?

Dnes nepřijatelným způsobem, kombinací papírové evidence a excelových tabulek. J

Jaké byly vaše důvody pro výběr nového CRM řešení a proč jste si vybrali právě Anabix CRM?

CRM je nedílnou součástí úspěšné firmy. Pokud má firma více zaměstnanců a společně pracují na stejném obchodním případě, je CRM ideálním řešením evidence a hlavně komunikace se zákazníkem. Dnes si již nedovedeme představit vedení obchodních případů bez zavedeného CRM systému Anabix.

Konkrétně Anabix jsme si vybrali především kvůli přehlednosti a jednoduchosti systému. Používáme i konkurenční CRM systém, který je oproti Anabixu výrazně složitější.

Jak a v čem se změnila vaše práce díky používání Anabix CRM?

Jedním slovem – přehlednost. Na kartě klienta dohledáme vše, co je pro nás důležité. Od prvního kontaktu až po sepsání smlouvy na realizaci digitalizace projektu. 

Jaké funkce Anabix CRM nejvíce oceňujete a jaké nejvíce využíváte?

K nezaplacení jsou pro nás základní informace o klientově skladbě portfolia. Na jedno kliknutí tu vidím vše potřebné. U každého klienta najdu přehledně vypsané, jaké investiční nástroje ve svém portfoliu drží a jaký je celkový výnos jeho portfolia.

Jakou vaši službu, produkt, projekt, tip chcete představit čtenářům? Popište nám jej prosím.

Možná i vy přemýšlíte nad rozšířením výroby a nad tím, z čeho ji zafinancovat. Banka není ideální řešení, dluhopisy už jste vydali a nepřinesly takový kapitál, jaký jste čekali.

Přesně v takové chvíli nastupujeme my a pomáháme firmám vybrat finance, které potřebují.

Zdigitalizujeme vaše aktiva v rámci tzv. security tokenu. To je (zjednodušeně řečeno) digitální cenný papír, který je navázaný na skutečný majetek vaší společnosti. Vaše tokeny nakoupí investoři, které pro vás rádi seženeme, a jim potom vyplácíte výnos (dividendu) z reálného hospodářského výsledku společnosti.

V zahraničí je tento způsob kolektování kapitálu zaběhlý, zvlášť u velkých firem, jako je Apple nebo Microsoft. U nás o něm zatím moc lidí neví. Proto je na nás, abychom měnili myšlení lidí a pomohli vám vaši firmu posunout.

Že je to troufalé? Možná ano, ale my víme, že v technologii Blockchain je budoucnost a možnost posunout vaši firmu mezi ty nejúspěšnější. Za tím si stojíme.

Rádi pomáháme především firmám, které dělají svět lepší. Zajímáme se o společnosti s pozitivním dopadem na životní prostředí, firmy z oblasti umělé inteligence nebo například vzdělávání. Projekty z těchto oblastí najdete na našem webu a můžete se stát jejich investory.

Pokud jste o security tokenech ještě neslyšeli, není se za co stydět. Jak jsem zmínil, v Česku tato technologie ještě není příliš rozšířená.

Když se mi ozvete, rád vám vše vysvětlím a ukážu vám, jak dokážeme vybrat potřebné finance pro vaši firmu, nebo jak s námi jako investor výrazně zhodnotíte své peníze.

Napište mi na info@rmprofit.cz nebo si přečtěte, jak pracujeme.

Štěpán Musil

Mgr. Štěpán Musil

Út, 15/12/2020 - 7:30

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.