Buďte nezávislí. Pracujte na výkonnosti své firmy. Inspirujte se s námi. Teplé letní večery jsou dávno pryč a podzim už klepe na dveře. Pokud hledáte inspiraci na to, jak vyplnit dlouhé podzimní nebo zimní večery, pak pro vás máme pár zajímavostí.

Řídit svou firmu správně, především procesně správně, není nic jednoduchého. A co se stane, když máte chaos ve směrnicích, neumíte správně odměnit své zaměstnance nebo nikdo nedodržuje stanovené procesy? Není třeba panikařit. Na taková krizová řízení stačí zavolat ty správné odborníky. Jedním z nich je i Jiří Souček z M Solutions SE. Dnešní doba nám sama ukazuje, že je důležité být připraveni na všechno. Nenechte se už ničím zaskočit. Dokážete odpovědět na otázku Jakých je 5 nejčastějších obtíží procesně neřízených firem? Pokud ne, nevadí. Všechno potřebné najdete v článku.

Pokud toužíte po vlastní nezávislosti nebo se zajímáte o možnosti dalšího zdroje příjmu, pak vás pravděpodobně zaujme projekt Ibuumerangu. Můžete si přivydělávat, můžete rozjet svůj nový byznys. Nemusíte nic prodávat, ani být závislí na nabídkách pro lidi ze svého okolí. Seznamte se s projektem Ibuumerang a také s Šárkou Dočkalovou, která je ambasadorkou této společnosti.

Do čeho investovat? Jak to udělat, aby peníze pracovaly pro nás a jde to vůbec? Ano, jde. Většinu svých dní pracujeme pro peníze my, pak je na čase, aby se karta obrátila. Řešením jsou investice. Samozřejmě je rozdíl mezi investory, kteří jsou bohatí a investory, kteří se řadí k běžné populaci a mohou si dovolit posílat pouze menší finanční obnosy. Ale i to je možné. Například se SkyWay. A proč je dobré investovat do technologického startupu SkyWay? Veškeré odpovědi najdete v článku. Nebo se minimálně inspirujte.

 

Zajímává vás další inspirace, která může posouvat vaše podnikání kupředu? Přečtěte si i ostatní články v sekci Inspirace.

Máte také informace a zkušenosti, které mohou ostatním pomoci? Napište mi na stepan.musil@anabix.cz, i Váš článek se může objevit v sekci Inspirace.

Mgr. Štěpán Musil

Čt, 22/10/2020 - 12:30

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.